Muzica Noua 2021, Manele noi, Muzica Romaneasca, Descarca mp3, Download Muzica, Populara, Muzica De Petrecere 2021, Free Mp3, Download Gratuit

Site realizat si publicat la data de: 10 Mai 2012
Creat, modificat si intretinut de: CoLa si CoLa
DMCA.com

descarca-muzica.net este un site ce indexeaza link-urile altor site-uri (de upload/download), care nu interzice publicarea acestora.
descarca-muzica.net publica si materiale audio/video doar prin cod embed, acestea nefiind stocate pe serverul nostru!
Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.
Fisierele care urmeaza a fi descarcate sunt stocate in alta parte pe Internet, publicate de terti si NU sunt o parte a acestui site!
descarca-muzica.net nu are nici o responsabilitate pentru aceste fisiere, acesta colecteaza numai link-urile altor site-uri.
descarca-muzica.net respecta legile DMCA (1998).


Acesti termeni si conditii se aplica in cazul in care accesati site-ul web al descarca-muzica.net si site-urile inrudite ("Website"). Accesul la site cat si folosirea website-ului sunt oferite de descarca-muzica.net si se supune urmatoarelor reguli si conditii. Utilizarea site-ului inseamna acceptarea acestor termeni si conditii pe care trebuie sa le respectati de la prima accesare a site-ului. descarca-muzica.net isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, facand publice on-line aceste modificari.
Daca utilizatorul nu consimte, fara limitari sau calificari, la Termenii si Conditiile stabilite, este obligat sa paraseasca si sa nu utilizeze sub nicio forma Site-ul.


Materialele prezentate in cadrul website-ului descarca-muzica.net sunt proprietatea descarca-muzica.net si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.
Daca detineti dreptul de autor a unui material indexat de descarca-muzica.net si doriti eliminarea acelui material, trebuie sa furnizati o comunicare scrisa cu referire exacta la continutul pe care il detineti.
Comunicarea se va face la adresa de e-mail: [email protected] cu urmatorul text:
-Numele si adresa URL exacta(a materialului dvs. de drepturi de autor)
-Informatii de contact: e-mail
-Dovada clara a dovezi ca detineti dreptul de autor sau de dovada ca sunteti un reprezentant al persoanei/companiei care detine acel material.


Utilizatorul descarca-muzica.net are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul descarca-muzica.net trebuie adresate catre Echipa descarca-muzica.net folosind pagina de contact. Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. unor incalcari majore.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate. Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai descarca-muzica.net care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Politica de confidentialitate
Confidentialitate devine o preocupare majora in ziua de astazi pe Internet, din cauza popularitatii de pe Internet unele afaceri au profitat de sume imense de date care au fost colectate prin intermediul site-urilor web de catre "spammeri" sau prin adaugarea voastra in liste de discutii de care nici nu a-ti auzit. descarca-muzica.net impune sa nu divulge informatii personale de oriunde de pe site-ul nostru, deci nu este o problema majora. Cu toate acestea, in cazul in care adaptam site-ului caracteristici care solicita sa completati datele dvs. personale, o sa o facem optional si nu o sa punem niciodata informatiile la dispozitia publicului, nu o sa le vindem si nu o sa le folosim pentru alte scopuri cu exceptia propriilor noastre cercetari. In plus, atunci cand utilizati site-ul nostru adresa dvs. de IP nu este stocata sau autentificata in nici un fel!

Site-ul descarca-muzica.net are un continut informativ. Site-ul descarca-muzica.net foloseste informatii din mai multe surse aflate in afara controlului descarca-muzica.net, pentru care descarca-muzica.net nu isi poate asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. descarca-muzica.net nu poate garanta in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul descarca-muzica.net. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru descarca-muzica.net . Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea descarca-muzica.net . descarca-muzica.net nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului descarca-muzica.net sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Opiniile exprimate in blog/forum sau in comentariile din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site. descarca-muzica.net nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Sectiunile de downloadare a melodiilor si a albumelor in format electronic sunt realizate respectand legea drepturilor de autor. descarca-muzica.net este un reseller de muzica in format MP3, toate materialele distribuite in sectiunea "Download MP3" avand ca sursa alte site-uri.

descarca-muzica.net poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in site-ul descarca-muzica.net. Campaniile si promotiile derulate de descarca-muzica.net nu necesita acordul utilizatorilor site-ului. Spatiile,dimensiunea si pretul campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul utilizatorilor si poate fi schimbat oricand, fara a necesita un anunt prealabil. descarca-muzica.net poate initia transferuri de informatii publicitare, impreuna cu Continutul, fara vreun acord prealabil al utilizatorilor.
descarca-muzica.net nu accepta reclame de tip adult sau alte imagini obscene! Bannere-le pot fi urcate pe site-urile proprii pentru a putea fi schimbate usor cu altele noi.
Schimbarea bannerelor cu altele de tip adult duce la eliminarea acestora fara vreun anunt in prealabil.
Link-urile pot duce spre site-uri de tip adult, dar textele/numele link-urilor sa nu fie vulgare!

Noi nu garantam ca functiile continute in materialul de pe Website vor fi fara intreruperi sau erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca siteul de web sau serverul care permite accesul nu are virusi, alte probleme sau ca ofera o functionalitate, acuratete si credibilitate perfecta a materialelor. Noi nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru nici un prejudiciu, nici pentru virusii care va pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietati in urma accesului, utilizarii sau navigarii pe website-ul nostru sau datorita descarcarii oricaror materiale, date, texte, imagini, clipuri video sau audio.

descarca-muzica.net poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor descarca-muzica.net si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti. Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului descarca-muzica.net si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Muzica Noua
Ai problema legata de Descarca-Muzica.net
CONTACTEAZA-NE

Ai nimerit bine! Aici gasesti Doar manele gratis, video manele, manele romanesti, download manele, manele 2021, noi, muzica, manele live, videoclipuri, manele gratis, download muzica gratis, mp3 gratis, manele noi, MP3 noi, muzica romaneasca, MP3 free, MP3 download, Download muzica, best Music Download, free download, muzica straina , muzica FREE , Muzica !